belépés∆

Interjú Bong Joon-ho-val

Interjú Bong Joon-ho-valA Gazdatest magyarországi megjelenésének apropóján, illetve a Kweb belga oldal jóvoltából, íme egy interjú a rendezővel, Bong Joon-ho-val (Barking Dogs Never Bite, Memories of Murder), aki a mozi világáról vallott gondolatairól, új projectjéről, a Host folytatásáról és az amerikai remake-jéről, illetve az első film cannes-i fogadtatásáról beszél nekünk.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Aankhen (2002)

Aankhen (2002)

  A film címe magyarul annyit tesz, hogy szemek és cselekményében az emberi szem, illetve annak funkcionális hiánya dominál. Az 1990-es évek közepétől Indiában is megjelentek a külföldi bankok és ezzel együtt nőtt a bankrablások száma.

Sawajiri Erika

Sawajiri Erika

Sawajiri Erika (澤尻英龍華)Sawajiri Erika 1986 április 8-án született Tokyo Nerima negyedében. Japánban is egzotikusnak számító küllemét édesanyjának köszönheti, aki algériai/francia származású, apja japán. A nevét az Ericaceae orchideáról kapta, ennek megfelelően japánul többféleképpen is írható...

Hong Kong Godfather (Jian dong xiao xiong) (1985)

Hong Kong Godfather (Jian dong xiao xiong) (1985)

Amikor a Shaw Brothers stúdió számára nyilvánvaló vált, hogy a hagyományos kosztümös, küzdősportos vagy "heroic bloodshed" stílusú filmek aranykora leáldozóban van, elkezdték keresni a kivezető utat.

Bichunmoo (Out Live) (2000)

Bichunmoo (Out Live) (2000)

 IMDb  Főhősünk, Jinha Kínában él a mongol uralom alatt, amikor is gyerekként megmenti Sullie-t, akivel azután barátok lesznek, majd amint azt az életkoruk lehetővé teszi, egymásba is szeretnek. Sajnos azonban gyökeresen eltérő családi hátterük nem...